Горска Вода негазирана

6L PET

Горска има одлично решение за вашето семејство и за сите оние кои се грижат да испијат околу 2 литри вода дневно колку што препорачуваат експертите. Најквалитетната Горска негазирана вода е достапна во идеално фамилијано пакување од 6 литри. Ова пакување е практично и лесно за користење.


Цена: 
58ден
© 2022 kupigorska.mk