Verificiran Badge

Услови за испорака

 

ГОРСКА ДООЕЛ ви нуди бесплатна испорака за нарачки над 1000 денари. 

Начините на плаќање за online нарачките се:

– со кредитна картичка

Испораките ги вршиме преку сопствeната дистрибутивна мрежа на Горска Дооел во период од 24 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.

Нарачката ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08:00 – 16:00 часот.

Испораката е бесплатна и важи само за достава во Скопје. Секоја нарачка потребно е да биде со минимум вредност од 1000 денари. Под оваа сума не може да се направи нарачка.

За сите дополнителни информации испратете ни e-mail на [email protected] или побарајте нѐ на 075426184 секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08:00 – 15:00 часот. 
 
Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.

© 2024 Vendor x Купи Горска   

Vendor Logo