Гора леден чај Праска

0,5L PET

Незаменлив дел од палетата на производи на брендот Гора се освежувачките ледени чаеви. Овие безалкохолни пијалоци се прават од билни екстракти без конзерванси и најквалитетната Горска вода. Освежителен вкус на праска, збогатен со витамин Ц.


Напомена: 
Пакетот содржи 12 парчиња Гора леден чај Праска 0,5L PET
Цена: 
303ден
© 2023 kupigorska.mk