ГОРСКА + БЈУТИ со витамин Ц и колаген

0,25L стаклена амбалажа

Горска + Бјути е нова висококвалитетна функционална вода која содржи колаген и витамин Ц. Пептан колаген пептидите, присутни во Горска +  се природен извор на колаген кои придонесуваат кон зголемување на нивото на колаген во човековото тело.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња ГОРСКА + БЈУТИ 0,25L стаклена амбалажа.
Цена: 
576ден
© 2022 kupigorska.mk