Горска +ИМУНО со ацерола - алое вера

0,25L Стаклена амбалажа

Горска + Имуно е висококвалитетна функционална вода која содржи ацерола и алое вера. Комбинацијата од алое вера и ацерола ја прави идеална вода за секојдневна употреба и задоволување на дневните потреби на организмот од витамини и антиоксиданси.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска +ИМУНО со ацерола - алое вера 0,25L стаклена амбалажа.
Цена: 
516ден
© 2022 kupigorska.mk